Hygge Bro

Oiva-raportti
 

Salaatti & Vohveli

Tarkemmat ajat löydät Tapahtumat-valikosta.

Kokoa unelmiesi salaatti, herkuttele uuniperunoilla ja viimeistele ateria herkullisilla belgialaisilla vohveleilla! Pidämme pöydän täynnä laadukkaita herkkuja, joista voit koota oman unelmasalaattisi. Vohvelit maistuvat sekä makeina että suolaisina ja uuniperunat nyt ovat jo tuttuja suosikkeja. Vaihtoehdot vaihtelevat viikottain, jotta pääset kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä.
Hintaan kuuluu salaattipöytä, leivät, levitteet, vesi ja kahvi tai tee.
Huom! Buffa on muulla tavoin pääsääntöisesti gluteeniton, mutta vohveleita ei ole saatavilla gluteenittomina, maidottomina tai kananmunattomina.

Hinnat:
Aikuiset 18,90 €
Lapset 0-6 v. 7,90 €
Lapset 7-12 v. 10,90 €

Lauantain brunssit ovat kesätauolla. Palaamme brunsseihin elokuussa.

Allergiat ja erikoisruokavaliot

Viikonloppukattauksemme tarjoillaan noutopöydästä syö niin paljon kuin jaksat -periaatteella. Kattauksemme ovat isoja, joten valmistamme ruuat suurina erinä. Kattaukset suunnitellaan sopiviksi sekasyöjille sekä kasvissyöjille. Kattaukset eivät sovellu vegaaniruokavaliota noudattavalle, emmekä valitettavasti pysty tekemään kattauksista eri versioita, eri ruokavaliovalinnoille.

Vältämme yleisimpiä ruoka-aineallergioita. Ruuista suurin osa on gluteenittomia ja laktoosittomia. Pääruuat ovat aina gluteenittomia ja laktoosittomia. Emme pysty ottamaan huomioon erillisiä ruoka-aineallergialistoja. Käytämme ruuissa erilaisia mausteita ja sipulia.

Menut julkaistaan etukäteen näillä sivuilla ja niihin on merkitty gluteenittomuus, laktoosittomuus sekä maidottumuus. Pähkinää sisältävät ruuat merkataan aina myös erikseen noutopöytään.

L= laktoositon
G=gluteeniton
M=maidoton

Väitämme, että paras tapa aloittaa viikonloppu on tulla brunssille ystävien kanssa