Hygge Bro

Oiva-raportti
 

Kahvila

Laadukkaat kahvit ja muut herkut keskustan parhaalla paikalla. A-oikeudet.

Millainen kahvila?

Hygge Brosta piti alun perin tulla pelkästään kahvila. Siitä meillä oli kokemusta jo kymmeneltä vuodelta. Espressokoneen kahvaa on siis tullut väännettyä ja pullaa paistettua. Tätä haluamme jatkaa edelleen.

Panostamme paljon hyvään kahviin unohtamatta mukavia teehetkiä. Erityisen ylpeitä olemme päätöksestämme jauhaa kaikki kahvimme pavuista paikan päällä. Kahvi on aina tuoretta ja paahdetaan täällä Kuopiossa Kallaveden rannalla.

 

 

Lautapelit eli pelihommia

Muistatko millainen peli oli corona? Entä oletko jo pelannut klaskia? Me ollaan aina tykätty seurapeleistä. Ei pleikkarikaan meille tuntematon ole, mutta perinteisissä seurapeleissä on jotakin vähän enemmän. Ehkä niitä pelatessa on jotenkin enemmän läsnä.

Olemme keränneet pelihyllyymme erilaisia pelejä illan vieton lomaan: osa klassikoita, osa uusia tulokkaita. Tulkaa vaikka kaveriporukalla pelaamaan ja kahville. Tässä vaiheessa tosin pieni pyyntö: tiedämme että esimerkiksi Aliaksessa voi mennä hermot, mutta yrittäkää pitää pakkaukset ehjinä. Afrikan tähteä on kohtuullisen ärsyttävää pelata jos itse tähti on hävinnyt. Labyrintti-pelissä otetaan haasteita vastaan – tosin ette voi voittaa, koska meikä on mestari.

 

 

Meillä saa hyvää kahvia myös illalla

Mustikkapiirakka